Nijeveld is een hel

Nijeveld is een hel

Ik ben eind vorig jaar verhuisd van “De Evenaar” naar “Nijeveld” omdat de “De Evenaar” ging sluiten. Nu weet ik dat elke verandering geen verbetering is maar dit doe je je ergste vijand nog niet aan, Nijeveld is een hel.

Ik had het in “De Evenaar” reuze naar m’n zin. Leuk personeel, vriendelijke vrijwilligers, waar ik een leuke band mee had. En er was altijd iets te doen en zo niet dan werd er wel wat verzonnen.

Nijeveld is een hel
Het verschil met Nijeveld is zo groot dat ik iedereen zou afraden hun vader of moeder in Nijeveld te plaatsen. Er is niets te doen er is zo weinig personeel dat alles hier verschrikkelijk lang duurt. Voor je de naam van de vrijwilligers kan onthouden zijn ze al weer weg, ruzie, horen we dan. Ze hebben alleen nog maar de vrijwilligers van de “Pameijer” stichting, Met alle respect hoor, maar die kunnen nog niet voor zichzelf zorgen, daar zitten ze voor op de dagopvang. Het heeft een sleutel en loop maar in en uit alle kamers. Het zou mij niet verbazen als die straks ook de medicijnen uit moeten gaan delen, lekker goedkoop voor stichting Laurens.

Nee ik heb heel veel heimwee naar de “Evenaar” en ik denk dat ik spreek voor veel bewoners die uit “De Evenaar” zijn gekomen. Ik hoor tenminste elke dag geklaag.

Groetjes Sjaan